Bobbi Kristina v pogovoru z Oprah Winfrey. Foto: Reuters
Bobbi Kristina v pogovoru z Oprah Winfrey. Foto: Reuters

Zdravniki so svojcem že pred dnevi sporočili, da se za 21-letno dekle, ki je od 31. januarja v umetni komi in z minimalno možgansko dejavnostjo, ne da storiti ničesar več, in da je čas, da jo odklopijo z naprav, ki jo ohranjajo pri življenju.

Ameriški TMZ piše, da sta Bobby Brown in Cissy Houston dala zeleno luč za odklop aparatov. To naj bi storili jutri, 11. februarja, na tretjo obletnico smrti slavne pevke. Babica Bobbi Kristine, Cissy, naj bi tako povedala, da bosta mati in hči za vedno povezani.

21-letna Bobbi Kristina je v umetni komi od 31. januarja, ko so jo nezavestno našli v kadi. Zakaj je prišlo do tragičnega dogodka, še ni znano, policija pa naj bi zaslišala tudi Nicka Gordona, fanta Bobbi Kristine.

Ali je dekle skušalo storiti samomor, je vzelo prevelik odmerek mamil ali je šlo le za splet nesrečnih naključij, za zdaj še ni znano, je pa jasno, da se je le s težavo spoprijemalo z bližajočo se tretjo obletnico materine smrti.

Whitney je umrla 11. februarja 2012, ko je bila Bobbi Kristina stara le 18 let. Pevko so neodzivno našli v kopalni kadi v hotelski sobi v Los Angelesu. Uraden vzrok smrti je bila utopitev, v njeni krvi pa so našli sledi kokaina. Poleg tega je imela Whitney tudi težave s srcem.