Iz sveta znanih
()
Nicole Kidman in Keith Urban
Keith se je prijavil na zdravljenje po le štirih mesecih zakona. Foto: Reuters
Nicole in Tom z otrokoma
Nicole in Tom z otrokoma, ko sta bila še srečen par.

Dodaj v

Odvajanje kot predporočna pogodba?

Tom Cruise ni zaupal Nicolinemu novemu možu
2. november 2006 ob 18:27
Nashville - MMC RTV SLO

Nicole Kidman naj bi imela v predporočni pogodbi s Keithom Urbanom zapisano, da mora iti na odvajanje, če bo spet začel piti ali jemati droge.

Po poročanju tabloidov se country zvezdnik Keith prejšnji mesec ni prostovoljno prijavil v center za odvajanje od alkohola, temveč ga je v to zavezala klavzula v predporočni pogodbi, ki jo je zahteval Tom Cruise, da bi zaščitil svoja in Nicolina otroka.

39-letna oskarjevka je v zakonu s Cruisom posvojila zdaj 11-letnega Connorja in 13-letno Isabello. Od kar se je Nic znova poročila, otrok ne videva pogosto, saj večino časa preživita pri Tomu in njegovi zaročenki Katie Holmes. Kidmanova je morala tudi preložiti na stranski tir načrtovanje družinskega podmladka, od kar se Keith zdravi.

Najprej konec z alkoholom, nato dojenček
Neimenovani vir je za revijo Us Weekly izdal, da Nicole ne bo niti premišljevala o dojenčku, dokler ne bo prepričana, da je Keith ozdravljen, čeprav je par zelo zaljubljen in pogosto govorita o družini. Zvezdniški par je stopil pred oltar to poletje in Nicole ni nikdar skrivala, da bi rada postala mamica. "Rada bi rodila. Bil bi pravi blagoslov, če bi se to zgodilo," je dejala pred kratkim.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo