Sporna fotografija, na kateri 13-letnica leži v postelji z 20-letnikom. Neprimerno? Foto: Instagram
Sporna fotografija, na kateri 13-letnica leži v postelji z 20-letnikom. Neprimerno? Foto: Instagram
Družina Smith
Zvezdniška družina Smith. Foto: EPA

Oglasili so se namreč mnogi, ki so prepričani, da takšna fotografija, ki namiguje na spolnost, nikakor ni primerna za dekle pri 13 letih. Sporni posnetek je bil kmalu umaknjen s tega družbenega omrežja, čeprav sta svoji hčerki v bran stopila njena slavna oče in mama, ki sta fotografijo označila kot "umetniški izraz" in "nedolžno zabavo".

Will in Jada se želita kljub zelo liberalni vzgoji svojih otrok "na štiri oči" pogovoriti z Willow. Tako so paparaci opazili, da je Jada s snemanja priletela v Los Angeles, kjer je trenutno njena najstniška hči. Jada je pred tem dejala, da se ji fotografija niti najmanj ne zdi sporna, saj je Willow "zelo zrela", Will pa je v nedavnem pogovoru izjavil, da svojih otrok nikoli ne kaznujeta.

"Imata nadzor nad svojim življenjem"
"Prepričana sva, da sta sama odgovorna za to, kako živita. Že od malih nog sva jima dala v roke celoten nadzor nad njunima življenjema. Celoten koncept kaznovanja ima preveč negativnih učinkov, vsaj takšne so najine izkušnje," je dejal hollywoodski zvezdnik in dodal: "Moje načelo pri vzgoji je: lahko delaš kar koli želiš, dokler mi lahko pojasniš, zakaj je bila to pravilna poteza za tvoje življenje."

Will in Jada imata dva otroka, 16-letnega Jadena in 13-letno Willow, ki sta oba že naredila prve korake v svet zabave. Will ima iz prejšnjega zakona s Sheree Zampino tudi sina Willarda, ki je star 22 let.

Willow prehiteva svoja leta
To pa ni prvič, da Smithovi razburjajo s svojimi družinskimi navadami. Ko so se znašli pod plazom kritik, ko je še ne desetletna Willow kot po tekočem traku menjavala zelo nenavadne pričeske, se je Jada odzvala: "Obljubila sem si, da bom svoji deklici vcepila zavedanje, da so njeno telo, duša in misli le njena last." Willow so kritizirali tudi lani, ker je v videospotu za pesem Summer Fling njeno simpatijo igral občutno starejši fant.

16-letnega Jadena bo kmalu mogoče videti v drami The Good Lord Bird, Jada pa se bo prelevila v sadistično mafijko z nadnaravnimi sposobnostmi v nadaljevanki Gotham.