Bruce Jenner bo kmalu dobil svoj resničnostni šov, pišejo ameriški mediji. Foto: EPA
Bruce Jenner bo kmalu dobil svoj resničnostni šov, pišejo ameriški mediji. Foto: EPA

Bruce Jenner, ki je bil v resničnostnih šovih klana Kardashianovih vedno potisnjen na stranski tir, zdaj pa naj bi ga končno izločili, zaradi ločitve od "matice" Kris Jenner, naj bi svojo stran zgodbe delil z javnostjo v novem resničnostnem šovu, ki bo mejil na dokumentarec.

"Bruce snema oddajo o svojem novem življenju," je za ameriško revijo People povedal član produkcijske ekipe.

V resničnostnem šovu naj bi spregovoril o svojem spreminjajočem se videzu ter o želji in nameri, da spremeni spol, piše ameriški TMZ. Kamere naj bi Brucea spremljale že nekaj mesecev, v šovu pa naj bi videli tudi dramatičen trenutek, ko je svoji družini razkril, da se bo predstavljal kot ženska.

Danes groteskno operirani Bruce Jenner je bil v mladih letih atlet in je v deseteroboju osvojil olimpijsko zlato (leta 1976 v Montrealu), danes pa je znan predvsem in zgolj kot član klana Kardashianovih na resničnostni televiziji, tako da bi zdaj končno stopil v ospredje, pišejo ameriški mediji.

Jennerja pri samostojnem skoku v resničnostne vode spodbuja tudi Kim Kardashian: "Vsi gremo skozi različna obdobja v življenju. Mislim, da bi Bruce moral povedati svojo življenjsko zgodbo, in to bo tudi storil, ko bo začutil, da je pravi čas."