Iz pekla v raj - Olivia zdaj cveti od sreče. Foto: EPA
Iz pekla v raj - Olivia zdaj cveti od sreče. Foto: EPA

Igralka je v sklopu monologov znanih žensk, ki jih v New Yorku prireja revija Glamour, odkrito spregovorila o ločitvi in spolnosti. Dejala je, da je bil njen osemletni zakon z režiserjem, italijanskim princem Taom Ruspolijem, eno samo pretvarjanje, da je srečna.

Sorodnikom lahko lažeš
"Počutila sem se, kot bi moja nožnica umrla. Povsem sem se 'odklopila', nisem živela. Pred sorodniki na božični večerji lahko zaigraš, da je doma vse naravnost imenitno, a svoji nožnici ne moreš lagati. Ko ta del tebe umre, veš, da je čas za spremembo. Ženske, nikakršne potrebe ni, da bi žrtvovale svoje ženskost za neki čuden občutek odgovornosti ali česa podobnega. Menim, da preveliko žensk podleže prav temu, a niso samo moški tisti, ki jim je dovoljeno misliti s spolovili."

A 28-letna zvezdnica je po težki ločitvi kmalu našla srečo in zdaj kar cveti ob soigralcu Jasonu Sudeikisu, s katerim sta noro zaljubljena devet mesecev. "Sem čarobno, popolnoma, divje zaljubljena. Najin seks je podoben teku kenijskih maratoncev, traja in traja. Drživa se za roke. In jaz se NIKOLI nisem držala za roke."

Sudeikis je Oliviino besedno razgaljenje poslušal med gledalci v dvorani in bil navdušen nad njeno iskrenostjo. 37-letni komik pa je nato tudi sam potrdil, da sta v sedmih nebesih in povsem neločljiva.

Kljub sreči pa oba z velikim dvomom gledata na nov skok v zakon, saj ima tudi on že za seboj ločitev - leta 2010 se je končala zveza z igralko Kay Cannon.