Zdaj bo Pink imela dve 'službi': pevsko in materinsko. Foto: EPA
Zdaj bo Pink imela dve 'službi': pevsko in materinsko. Foto: EPA
Pink in Carey Hart
Pink in Hart se že veselita starševskih nalog. Foto: EPA

"Z navdušenjem pozdravljava najino prelepo, zdravo, srečno deklico. Prečudovita je, natanko tako kot njen očka," je pevka preko Twitterja razveselila vse svoje oboževalce, ki so z njo odštevali ure do dneva, ko je morala spakirati kovčke in oditi v bolnišnico.

31-letnica je namreč pred dnevi dejala, da je predvideni datum poroda 18. april. Vsa v pričakovanju je v sredo na Twitterju napisala: "Nova luna in dvojčka danes. Čas za začetek nečesa novega."

Pevka je potrdila svojo nosečnost v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres 15. novembra. "Zdaj jem za dva," se je razkrinkala.

Ponosna starša vznemirjena
Pink se vzgajanja otroka s svojim partnerjem že zelo veseli in trdi, da bo Hart odličen oče, je poročal AccessHollywood.com. "Carey je tako vznemirjen," je razkrila v novembrskem intervjuju. "Že od nekdaj si je želel postati oče. Skupaj sva devet let - no, skupaj in narazen - in to je omenil že po dveh tednih najinega poznanstva. Čudovit je," je še dodala Pink.

Willow Sage je prvi skupni otrok Pink in Harta, ki sta se spoznala leta 2001, poročila pa leta 2006. Leta 2008 sta se ločila, februarja 2010 pa sporočila, da sta spet skupaj.