Glasbenica je zatrdila, da fotografij otrok zdaj ne bo več objavljala. Foto: Reuters
Glasbenica je zatrdila, da fotografij otrok zdaj ne bo več objavljala. Foto: Reuters

Novico je razkrila v oddaji The Ellen Show, dejala pa je, da je pogosto pod fotografijami prejela ogromno zlobnih komentarjev, predvsem ob tisti, ko je objavila "napol golega sina".

"Nekdo je šel tako daleč, da je rekel, da bi morali poklicati socialne službe ... resnično grozne stvari, ki so me spravile v jok," je priznala voditeljici.

"Njunih fotografij ne bom več objavljala." Sicer razume, zakaj so ljudje lahko zaskrbljeni, a da bi morali biti njihovi odzivi vseeno pozitivnejši, poroča BBC.

Fotografijo sina in hčerke, ki so jo številni označili za sporno, je delila ob priložnosti, ko je v njihov dom zataval poseben živalski gost. "Z nami je preživel dve uri, kar je bilo čudovito ... dvoletniki ne nosijo radi mokrih plavalnih plenic in očitno si jih je na neki točki slekel. Sama na to ne gledam kot na nekaj spornega. Živimo na kmetiji, zgodi se."

Komentatorji so se obregnili tudi ob videoposnetek, v katerem se njen sin igra z avtomobilčki, njo pa je na posnetku mogoče slišati, kako reče: "Ah, s*anje."

"Nekateri so pisali, kakšen jezik neki je to in kakšna mati sem. Razumem, da moram biti previdnejša, ker sem javna osebnost, in da bi lahko premislila, preden sem to objavila – glede tega imajo prav, a vseeno bi to lahko povedali prijazneje. Obstaja tudi prijazen način za spletno komunikacijo."

Kritika ob objavi fotografij otrok pa ni doletela zgolj nje, ampak tudi igralko Gwyneth Paltrow – čeprav njena ni prišla od neznancev, temveč od hčerke Apple Martin. Paltrow je namreč pred časom delila selfie s smučanja, na kar se je 14-letnica odzvala z besedami, da sta se o tem že pogovorili in da brez dovoljenja na družbenih omrežjih ne sme objavljati ničesar, povezanega z njo.