Pippa se zaveda prednosti, ki jih ima kot Katina sestra. Foto: EPA
Pippa se zaveda prednosti, ki jih ima kot Katina sestra. Foto: EPA

29-letna Pippa je zanimanje pritegnila lani na poroki svoje starejše sestre vojvodinje Cambriške, ko je nosila oprijeto belo obleko, ki je poudarila njene obline. S svojo zaobljeno zadnjico je takrat (skoraj) zasenčila nevesto. Dogodek jo je povzdignil med najbolj obrekovane osebe na Otoku in od takrat ji paparaci sledijo na vsakem koraku.

Pippa je v knjigi Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends (Praznujmo: Leto praznovanj za družine in prijatelje) spregovorila o tem, kaj ji je prinesla slava in kako vse skupaj dojema. "Nekoč bom morda dojela, zakaj se vse to dogaja. Za zdaj lahko rečem, da ima svoje prednosti in slabosti," je zapisala.

Povedala je tudi, da se ji zdi bizarno, da o njej pišejo toliko stvari, sama pa se javnosti sploh ni podrobno predstavila. "Res imam priložnosti, o katerih lahko drugi le sanjajo, vendar pa sem v resnici tipično dekle v 20. letih," je zapisala.

Pippa je priznala tudi, da se zaveda, da bodo številni njeno knjigo, ki bo na prodajne police prišla konec oktobra, kupili le zaradi radovednosti in želje po vpogledu v življenje njene družine, poroča People.