Courtney ima pri 19 letih za sabo že en propadel zakon. Foto: Twitter
Courtney ima pri 19 letih za sabo že en propadel zakon. Foto: Twitter
Doug Hutchison
Igralec je najbolj znan po vlogi sadističnega paznika v filmu Zelena milja. Foto: Imdb

Tako se je končala še ena ljubezenska zgodba, ki je prek luže dvignila precej prahu. Pričakovano, bi rekli številni. Ločitve naj bi si želela 19-letna Courtney, Doug pa naj bi bil čisto na tleh.

Novica o razhodu je prišla v javnost le dva meseca po tem, ko se je plavolaska pojavila v britanskem resničnostnem šovu Big Brother, prav ta oddaja pa naj bi ameriško starleto spodbudila k temu, da zapusti Douga. "Courtney se je zelo spremenila v hiši Velikega brata. Postala je neodvisna in zdaj se želi le zabavati, tako kot druga 19-letna dekleta," je dejal za britanske medije neimenovani vir. V britanski različici resničnostnega šova se je sicer Courtney spogledovala z enim izmed udeležencev, 25-letnim Mariom Falconejem.

Starši privolili v poroko
Par se je znašel v središču pozornosti in naletel na ostre kritike ne le zaradi (pre)velike razlike v letih - starostna razlika znaša 35 let -, temveč predvsem zaradi tega, ker je 51-letni Doug s plavolasko skočil v zakonski jarem, ko je ta imela rosnih 16 let.

Za poroko sta zaljubljenca tako potrebovala dovoljenje Courtneyjinih staršev. Ti so Douga z veseljem sprejeli za svojega zeta: "Popolnoma podpiramo to poroko, Doug je čudovit moški in vsi ga imamo radi," je dejala nevestina mati pred poroko. Dodala je, da je bila Courtney še devica, ko se je poročila z Dougom. "Je dobro krščansko dekle," je poudarila njena mama. Par se je spoznal, ko se je Courtney, ki bi rada postala pevka, pojavila na avdiciji Hutchisonove produkcijske hiše.

Prava ljubezen ne pozna meja
"Zavedava se, da je velika razlika v letih zelo kontroverzna. Ampak sva zelo zaljubljena in želiva sporočiti svetu, da prava ljubezen ne pozna meja," sta izjavila za ameriški E! News, Doug pa je pozneje dodal: "Morda moje ravnanje ni bilo ravno odgovorno, ampak razmišljal sem s srcem, ne z glavo. Seks ni bil glavni razlog za to, da sem jo zaprosil, je bil pa ena izmed glavnih prioritet. Ona je najčudovitejša ženska, v katero sem se preprosto zaljubil."

Hutchison je sicer najbolj znan po vlogi zlobnega sadističnega paznika Percyja Wetmora v filmu The Green Mile (Zelena milja), a čeprav v svoji karieri ni dobil večjih filmskih vlog, je v svojem igralskem repertoarju zbral številne vloge v uspešnih televizijskih serijah. Tako je nastopil v serijah Skrivnostni otok, Dosjeji X, Laži mi, Na kraju zločina, 24, Umor, je napisala, Diagnoza: umor, Kitajska plaža in številnih drugih.

Courtney, ki želi uspeti v pevskih vodah - spodaj lahko prisluhnete enemu izmed njenih prvencev -, se redno pojavlja v resničnostnih šovih, znana pa je tudi po tem, da na družbenih omrežjih redno objavlja "vroče" fotografije same sebe, ki bolj malo prepuščajo domišljiji.