Pevka je znova samska in - kot poročajo viri - osredotočena samo na delo. Foto: EPA
Pevka je znova samska in - kot poročajo viri - osredotočena samo na delo. Foto: EPA

Sestajati sta se začela poleti 2014, potem ko sta se spoznala na zabavi skupnega prijatelja. Čez šest mesecev se je Hil domnevno preselil k pevki v njen dom na severu Londona.

Ora razhoda še ni komentirala. Po pisanju spletne strani Hello Magazine naj bi bila usodna prenatrpana urnika. "Nekaj časa sta bila skupaj, nekaj časa narazen. On živi in dela v Los Angelesu in ona v Londonu," je dejal vir za Mail Online. Nekaj prostega časa bo zdaj Ori "odžrlo" tudi sodelovanje v resničnostnem šovu X Factor, kjer bo sodelovala kot žirantka.

"Rita je okoli sebe zbrala prijateljice, ki so ji v podporo. Po natrpanem urniku, kjer sta se znašla X Factor in zaključevanje novega albuma, je morala postaviti druge težave na stran in se posvetiti delu," je še dodal vir.

Po nekaterih navedbah sta se razšla soglasno, spet drugi govorijo, da je Hil s težavo gledal uspehe svojega dekleta. "Ko je rasla Ritina zvezda, se je ohlajala njuna zveza," je dejal njun prijatelj za britanski The Mirror. Ora se je pred tem prav tako leto dni sestajala z didžejem in producentom Calvinom Harrisom, ki je svojo srečo našel v objemu popzvezdnice Taylor Swift.