Cash in Jessica sta dobila tretjega otroka. Foto: Reuters
Cash in Jessica sta dobila tretjega otroka. Foto: Reuters

36-letna Jessica je veselo novico razkrila na Instagramu. Objavila je fotografijo malčka po imenu Hayes. Označila ga je za "najlepše novoletno darilo", ki je na svet prijokal nekaj dni prezgodaj. Prihoda brata se veselita tudi veliki sestrici - devetletna Haven in šestletna Honor.

Fotografijo novega družinskega člana je delil tudi ponosni očka, ki je med drugim zapisal, da je Jessica najmočnejša ženska, kar jih pozna.

Jessica je julija na Instagramu svetu razkrila, da je tretjič noseča. Objavila je video, kako Honor in Haven potegneta za vrvico in odpreta škatlo, iz katere se na Jessico usujejo modri konfeti.

Jessica in Cash sta se spoznala leta 2005 na snemanju filma Fantastični štirje (Fantastic Four), v katerem je ona igrala, on pa je tam delal kot pomočnik režiserja. V njuni zvezi je zato zaškripalo in sta se za nekaj časa tudi razšla, nato pa se spet našla in se leta 2008 tudi poročila. Njuna poroka je bila veliko presenečenje tudi za njune starše, saj so v časopisih prebrali, da sta se slavna igralka in filmski producent poročila.