Iz sveta znanih
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.0 od 7 glasov Ocenite to novico!
Kirsten Dunst
Kirstenino zasebno življenje se odvija pod drobnogledom rumenega tiska: pozorno so spremljali njeni (propadli) razmerji z igralcem Jakom Gyllenhaalom in pevcem Johnnyjem Borrellom. Foto: EPA
Natalie Portman
Natalie Portman kljub zvezdniškemu statusu paparaci pustijo pri miru, saj se vztrajno upira hollywoodski družabni sceni. Foto: EPA

Dodaj v

Prerojena Kirsten se zgleduje po Natalie

Ravnotežje med javnim in zasebnim življenjem zvezd
4. oktober 2008 ob 18:33
New York - MMC RTV SLO

Igralka Kirsten Dunst, nekdanja otroška zvezdnica, se je v življenju spopadla s precej težavami - a zdravljenje ji je pomagalo na pravo pot, pravi.

26-letnica je na predstavitvi svojega novega filma How to Lose Friends and Alienate People v New Yorku novinarjem o februarskem obisku rehabilitacijskega centra v Utahu, kjer se je zdravila zaradi depresije, zaupala: "Vsi moramo v življenju premoščati ovire in letošnje leto je bilo zame res težko. A to je del življenja, reče se mu odraščanje."

Dojeti, kaj je pomembno, in najti ravnotežje
Na zdravljenju je odkrila nov pogled na življenje, pravi Kirsten: "Odkrila sem, da si, če ti uspe izstopiti iz tega posla in videti večjo sliko vsega skupaj, na dobri poti. Treba je dojeti, kaj je pomembno v življenju."

Zvezdnica Spidermana, ki je kot otrok zaslovela z vlogo v Intervjuju z vampirjem, pravi, da si želi ravnotežja med zasebnim življenjem in življenjem pred kamerami. Kot pravi: "Ni zdravo tako živeti. Ne živim v soju žarometov in ne živim za paparace. Živim zelo udobno in tiho, kar se da."

Kirsten: Natalie Portman je uspelo
Vidi Dunstova kakšen vzor zdravega hollywoodskega življenja? "Veliko ljudi je, ki jim je uspelo. Mislim, da je Natalie Portman precej pametna in ji je ta prehod uspel," je povedala o svoji igralski kolegici in vrstnici, prav tako nekdanji otroški zvezdnici, ki ji je preboj uspel z vlogo v filmu Leon, danes pa je spoštovana igralka, diplomiranka s Harvarda in po novem tudi režiserka.

A. K.

Prijavi napako
Komentarji
bayern69
# 05.10.2008 ob 10:40
zelo
komponist SV
# 05.10.2008 ob 07:57
Kako lepo je biti "normalen", "neviden" državljan...
Kazalo