Michael Phelps in Nicole Johnson sta se poročila 13. junija. Foto: Reuters
Michael Phelps in Nicole Johnson sta se poročila 13. junija. Foto: Reuters

Phelps in njegova izbranka Nicole Johnson sta se namreč poročila že 13. junija na skrivni slovesnosti v letovišču v arizonskem mestu Paradise Valley. Na poroko je bilo povabljenih le nekaj svatov, zaljubljenca pa je poročil kar plavalčev menedžer in dober prijatelj Peter Carlisle, je poročal TMZ, ki je tudi prvi izbrskal poročni list priljubljenega športnika.

Ameriški tabloidi so še toliko bolj osramočeni, ker so še avgusta navajali Phelpsove besede, da z Nicole načrtujeta poroko v naslednjih mesecih. "Komaj čakam, da se poročiva. To bo majhna poroka, nekje daleč, enkrat proti koncu leta. To bo naslednji veliki korak v mojem življenju in res se ga veselim," je tako 23. avgusta v pogovoru za revijo People razlagal zdaj že upokojeni plavalec.

Olimpijski rekorder (pohvali se lahko s kar 23 zlatimi medaljami) in nekdanja mis Kalifornije sta se sicer zaročila februarja lani, maja letos pa se jima je rodil prvorojenec Boomer, ki je skupaj z mamo za očeta navijal tudi na nedavnih olimpijskih igrah v Riu.