MMadonni napoved o snemanju filma ni niti najmanj všeč. Foto: Reuters
MMadonni napoved o snemanju filma ni niti najmanj všeč. Foto: Reuters

"Nihče ne ve, kar vem sama in kaj sem videla. Le sama lahko povem svojo zgodbo," je zapisala na Instagramu. "Kdor koli drug bo to poskušal, je šarlatan in norec, ki upa na takojšnjo nagrado, ne da bi opravil svojega dela. To je bolezen v naši družbi," je še zapisala.

Studii Universal so odkupili avtorske pravice za scenarij Elyse Hollander, ki pripoveduje o začetkih pevkine kariere v 80. letih prejšnjega stoletja.

Scenarij za film Blonde Ambition se je lani znašel na prvem mestu najobetavnejših scenarijev v Hollywoodu. To je prvi scenarij, ki ga je Hollanderjevi, ki je delala tudi kot asistentka mehiškega režiserja Alejandra Gonzaleza Inarrituja, uspelo prodati. Producenta filma bosta Brett Ratner in Michael De Luca.

O zasedbi filma po pisanju nemške tiskovne agencije DPA za zdaj ni še nič znanega.

Za glasbeno ustvarjanje je Madonna, ki je v svoji karieri zamenjala vrsto podob in glasbenih izrazov, prejela številne nagrade, med njimi grammyja za albuma Ray of Light (1998) in Confessions on a Dance Floor (2005). Zadnji album Rebel Heart je izdala leta 2015.

Med njenimi uspešnicami so pesmi, kot so Like a Virgin, Into the Groove, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Vogue, Frozen, Hung Up in 4 Minutes.