Princ William je bil na smučanju s tremi prijatelji. Foto: Reuters
Princ William je bil na smučanju s tremi prijatelji. Foto: Reuters
kate middleton, princ william
Kate je razočarana, a incident naj na njuno razmerje ne bi vplival. Foto: Reuters

Že pred dnevi je po spletu krožil videoposnetek, v katerem William pleše v nekem nočnem klubu v smučarskem središču v Švici, zdaj pa je v javnost prišel še posnetek, v katerem 34-letnik pleše z dvema mladenkama.

Kot poročajo britanski tabloidi, naj bi bila ena izmed njiju avstralska manekenka Sophie Taylor - princ je bil z njo opažen že na belih strminah, v nočnem klubu pa sta se po besedah britanskih turistov zgolj še bolj zabavala. Princ William ji je spogledljivo vzel klobuk in si ga nadel, neko drugo žensko pa je objemal okoli pasu.

Britanci zaradi njegovega obnašanja pretreseni
"Plesal je tako divje, da sem moral dvakrat pogledati, ko sem ga videl. Mislil sem, da je njegov dvojnik, kmalu pa smo vsi ugotovili, da je to res princ William," je za The Sun dejal eden izmed turistov.

Po poročanju E!News naj bi bila nad njegovim vedenjem razočarana tudi Kate, a incident naj na njuno razmerje vseeno ne bi vplival. "Mislila je, da je njegovega divjega zabavanja in druženja s prijatelji konec. Williamovo obnašanje se ji bo verjetno zdelo ponižujoče," je za tabloid dejal eden izmed virov blizu kraljeve družine.

William in Kate sta se prvič po njegovi vrnitvi s smučanja skupaj pojavila v javnosti na paradi ob dnevu svetega Patrika v Londonu, kjer sta pozdravila prisotne ter ob koncu slovesnosti tudi nazdravila s pivom.