Priscilla Chan in Mark Zuckerberg veljata za velika ljubitelja narave. Foto: EPA
Priscilla Chan in Mark Zuckerberg veljata za velika ljubitelja narave. Foto: EPA

Zuckerberga je spoznala med čakanjem v vrsti za stranišče na eni izmed študentskih zabav. "Zdel se mi je res zanimiv fant, ki ni bil toliko naštudiran. Na prvem zmenku mi je dejal, da me je raje peljal na zmenek, kot da bi doma dokončal svojo izpitno nalogo," je dejala Chanova v televizijskem intervjuju za oddajo Today.

A od tistega dneva naprej je spoznala, da je Zuckerberg zelo bister, a da se njegov način učenja razlikuje od njenega. Prav tako je spoznala njegovo nežnejšo plat, ki jo Zuckerberg skriva pred javnostjo. "Zdi se mi škoda, da ljudje ne poznajo smešnega in razmišljujočega Marka, kot ga poznam jaz," je dejala Chanova. Ob tem je poudarila, da je zelo občutljiv in sočuten.

Dobrodelna zakonca
Kot primer njegove občutljive strani je izpostavila odnos s psom Beastom. "Pes je Markova druga prioriteta, po Facebooku," je dejala Chanova. O naraščaju še ne razmišljata, čeprav bi rada razširila svojo družino. Toda pri tem ju ovirata njen študij in Zuckerbergov imperij. Ob tem je dodala, da sta oba osredotočena na skrb "za druge otroke". Skupaj z Zuckerbergom sta namreč ravno pred dnevi darovala 120 milijonov ameriških dolarjev za pomoč javnim šolam na območju Bay Area.