Srečni par januarja na podelitvi zlatih globusov. Foto: Reuters
Srečni par januarja na podelitvi zlatih globusov. Foto: Reuters

"Lincoln Bell Shepard je tu," je prek Twitterja sporočil Shepard. "Po mami ima lepoto, po očetu pa obsedenost s prsmi. Hura!"
32-letna zvezdnica že končane serije Veronica Mars in 38-letni komik sta novembra sporočila, da pričakujeta. Par, ki je zaročen od leta 2009, je lani avgusta na oddaji Larryja Kinga povedal, da ju prav nič ne skrbi imeti nezakonskih otrok, Bellova pa je za revijo The Advocate povedala, da z Daxom v poroko ne drvita zato, ker se ji ne zdi primerno, da bi izkoristila pravico, ki se jo njenim gejevskim in lezbičnim prijateljem in prijateljicam odreka.

Igralkino nosečnost je prek Twitterja, na katerem je sama zelo dejavna, spremljala tudi javnost. Bellova se je namreč nenehno šalila o svojem vse večjem trebuščku in strahovih pred porodom.

"Ko pridem v porodnišnico, hočem kozarec viskija, epiduralno v zadnjico, v obraz pa udarec z bejzbolskim kijem, potem pa me zbudite, ko je konec, ker sem videla posnetke - in videti je strašljivo," je povedala januarja na šovu Ellen DeGeneres.