Chelsea pravi, da sta Hillary in Bill zelo angažirana kot stara starša. Foto: Reuters
Chelsea pravi, da sta Hillary in Bill zelo angažirana kot stara starša. Foto: Reuters

Novico je 36-letna Chelsea razkrila prek Twitterja, zapisala je, da sta z možem preplavljena s hvaležnostjo in ljubeznijo ob rojstvu prvega sina.

Oglasila sta se tudi nekdanji predsednik ZDA in najverjetnejša demokratska predsedniška kandidatka - Hilary je pred dnevi razglasila zmago v boju za predsedniško nominacijo Demokratske stranke, osvojila je sicer več delegatskih glasov kot Bernie Sanders, a brez podpore superdelegatov ne bi imela dovolj glasov za osvojitev nominacije - v uradnem sporočilu sta zapisala, da sta hvaležna za tak blagoslov, dodala sta, da se tako Chelsea kot Aidan počutita dobro.

To je drugi otrok za Chelsea in Marca, septembra 2014 se jima je rodila hčerka Charlotte.

Hillary je med svojo predsedniško kampanjo večkrat omenila prav Charlotte, povedala je, da v vlogi babice nadvse uživa in da ji je ta vloga čisto spremenila življenje.

Na poroki več kot 500 gostov
Nekdanja prva hčerka Združenih držav Amerike in bankir z Wall Streeta sta se po večletnem razmerju julija 2010 poročila na posestvu Astor Courts v kraju Rhinebeck, ki leži okoli 150 kilometrov severno od New Yorka.

Na razkošni obred, ki je stal okoli tri milijone ameriških dolarjev, je prišlo več kot 500 gostov, med njimi so bili tudi mnogi znani obrazi, kot so televizijska zvezda Oprah Winfrey, režiser Steven Spielberg, igralec Tom Hanks in pevka Barbra Streisand.