Raven-Symonè se je televizijskim gledalcem prikupila že v svojih otroških letih, ko je v humoristični seriji Cosbyjevi upodabljala lik Olivie. Foto: EPA/YouTube
Raven-Symonè se je televizijskim gledalcem prikupila že v svojih otroških letih, ko je v humoristični seriji Cosbyjevi upodabljala lik Olivie. Foto: EPA/YouTube
Raven-Symonè
Njena najstniška leta je zaznamoval boj z odvečnimi kilogrami. Foto: EPA
Mediji igralko že nekaj let povezujejo z nekdanjo tekmovalko v resničnostnem šovu Naslednji ameriški topmodel AzMarie Livingston. Foto: YouTube

27-letna igralka, za katero velja, da je precej redkobesedna o svojem zasebnem življenju, je pred kratkim izrazila svojo podporo porokam med istospolnimi partnerji in v komentar vpletla še svoje osebno stališče.

S tem je poskrbela za manjše presenečenje, saj je zvezdnica Cosbyjevih, ki je v seriji upodabljala bistro "glavico" Olivio, ves čas življenja pod budnim očesom javnosti odklanjala odgovore na neposredna vprašanja o svoji spolni usmerjenosti.

Potem ko so se maja pojavile govorice, da naj bi se sestajala z nekdanjo tekmovalko v resničnostnem šovu Naslednji ameriški topmodel AzMarie Livingston, je zapisala na Twitterju: "Živim svoje zasebno življenje tako, da me osrečuje. V 25 letih svoje kariere nisem razkrivala, s kom hodim, pa tudi zdaj ne bom začela."

Govorice o svoji spolni usmerjenosti pa je spodbudila z zadnjim tvitom o podpori porokam med istospolnimi partnerji. Po objavi na Twitterju se je igralka še enkrat oglasila prek svojega predstavnika za stike z javnostjo: "Vesela sem, da so po državi začeli sprejemati poroke med istospolnimi partnerji. Razveselila me je novica, da vedno več držav uzakonja tovrstne poroke, a kakor koli, trenutno se ne nameravam poročiti. Toda lepo je vedeti, da se lahko, če si to želim."

Njen boj z odvečnimi kilogrami
Nekdanja otroška zvezdnica pa se je v zadnjih letih borila z bremenom slave, ki pade na pleča mladih igralcev. Oboževalci njene humoristične serije That's So Raven, ki so jo predvajali med letoma 2003 in 2007, so lahko v letih predvajanja serije opazovali, kako se je to breme začelo kazati na njeni postavi. Sama je dejala, da je imela pri petnajstih letih "vso serijo na svojih plečih".

Aprila je v pogovorni oddaji The Wendy Williams Show spregovorila o nedavni in drastični izgubi teže. Povedala je, da je pri njenem pridobivanju teže veliko vlogo odigral stres.

Glasbena kariera na čakanju
Raven-Symonè se je po koncu serije - njeni oboževalci so jo lahko videli tudi v filmih, kot je Doktor Dolittle -, posvetila glasbeni karieri. Še leta 2009 je napovedovala, da se bo vrnila v studio in posnela nov album. Toda v intervjuju za Broadway.com je marca 2012 potrdila, da so ti načrti splavali po vodi, češ da albuma "ne more spraviti skupaj". Ob tem pa je dodala, da bi album lahko izdala "nekoč pozneje v življenju, ko bo zmožna povedati to, kar mora".