Par sta že štiri leta. Foto: Facebook Vogue España
Par sta že štiri leta. Foto: Facebook Vogue España
Ronaldo in njegovo dekle
Cristiano in Irina januarja na podelitvi nagrad za najboljšega nogometaša preteklega leta. Zlato žogo je dobil prav Portugalec. Foto: EPA

"Deliti naslovnico z Irino pomeni veliko. Irina je najlepša ženska na svetu in to, da sem delal z njo, je bilo zelo lepo presenečenje, prav posebna izkušnja," je opisal svoje občutke po snemanju za modno revijo najboljši nogometaš sveta. Dodal je, da sta prvič z Irino sodelovala pri kakšnem modnem projektu, pri delu pa je zelo užival.

Naslovnico krasi naslov Amor y Fútbol (Ljubezen in nogomet), fotografije pa je posnel priznani modni fotograf Mario Testino.

Modno snemanje je potekalo v hiši nogometaša Reala iz Madrida, vsi tisti, ki so vpleteni v modno zgodbo, pa so navdušeni nad opravljenim delom Cristiana in Irine. Urednica španskega Vogua Yolanda Sacristan je tako že izrazila željo po ponovnem sodelovanju z nogometašem in manekenko: "Snemanje je bilo spektakularno, povezuje ju neverjetna energija. Naslovnica pa gre med ikonske, imamo tri zvezdniška imena: Cristiana Ronalda, Irino Shayk prvič skupaj za Vogue ter Maria Testina za objektivom."

Medtem ko se Ronaldo pripravlja na veliki finale lige prvakov, ko se bo njegov Real Madrid pomeril z Atleticom iz Madrida, junija pa se bo skupaj z reprezentanco Portugalske odpravil v nogometne boje na SP v Brazilijo, se Irina poleg številnih modnih snemanj pripravlja tudi na svoj igralski debi - konec julija se bo v svetovnih kinematografih pojavil film Hercules, v katerem nastopa tudi lepa Rusinja.

Cristiano in Irina sta par od leta 2010.