Hiltonova v obleki Valentina, ki jo mnogi primerjajo s poročno obleko Kate Middleton. Foto: AP
Hiltonova v obleki Valentina, ki jo mnogi primerjajo s poročno obleko Kate Middleton. Foto: AP

Mladoporočenca sta si večno zvestobo obljubila včeraj v Kensingtonski palači v Londonu. 31-letna hotelirska dedinja se je tako poročila v premožno bankirsko družino. Ceremonije se je udeležilo okoli 250 gostov, med katerimi so bili tudi hčerka nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike Billa Clintona – Chelsea s soprogom Marcom Mezvinskyjem, grški princ Pavlos in princesa Marie-Chantal ter igralka Kate Backinsale, Nickyjina razvpita sestra Paris pa je bila poročna priča.

Po ceremoniji so goste postregli z izbranimi koktajli in kanapeji. Na poročnem meniju so se znašle jedi z vplivi angleške in ameriške kuhinje. Med drugim so postregli sveže rakovice in jastoge, pečenke z rožmarinom, poletno rižoto in skutno pito. Večina gostov je zapustila praznovanje že ob polnoči, Hiltonova pa se je z možem podala v mesto in v manjši družbi slavila pozno v noč.

Hiltonova in Rothschild sta se spoznala v Italiji na poroki Petre Ecclestone in Jamesa Stuntasta, v zvezi pa sta od leta 2011. Lani jo je leto dni mlajši spremljevalec zaprosil za roko in tako je prišlo do druge poroke v življenju starejše sestre Hilton (leta 2004 se je prvič poročila, s Toddom Meisterjem, in se že po treh mesecih ločila).