Čeprav je šel Brown pred sodnika zaradi surovega napada na Rihanno leta 2009, mu je ta odpustila in ostajata prijatelja. Foto: Twitter
Čeprav je šel Brown pred sodnika zaradi surovega napada na Rihanno leta 2009, mu je ta odpustila in ostajata prijatelja. Foto: Twitter
Chris s svojim trenutnim dekletom, manekenko vietnamskega porekla Karrueche Tran. Foto: Twitter

Čas, ko oba dopustujeta na Azurni obali, sta namreč izkoristila za skrivne zmenke - čeprav je Brown v Franciji s svojim novim dekletom, Karrueche Tran.

Ameriški mediji poročajo, da se je slavni bivši par tokrat predajal nežnostim na jahti malezijskega milijarderja Taek Jho Lowa ob obali St. Tropeza.

Sprememba načrtov
24-letna barbadoška pevka je ta teden potovala po jugu Francije, a je v trenutku spremenila načrt, ko je izvedela za Brownov prihod. "Rihanna je vedela, da je Chris na poti v St. Tropez in je dejansko spremenila načrte, potem ko je poklicala Chrisa z jahte," je povedal neimenovani vir za Us Weekly.

Leto dni mlajši Brown, ki je za svoj oddih za 400.000 dolarjev na teden najel prestižno jahto, skupaj s podmornico, dvema pristajalnima ploščadma za helikopter in bazenom, je svojo ladjo zasidral ob Rihannino, ona pa se je zvečer pridružila Chrisu in ekipi, čeprav naj bi bilo na krovu tudi Brownovo dekle.

Kanye pel gostom
A "RiRi" in Chris naj bi se še bolj sprostila med nedavno zabavo na Lowovi jahti, na kateri sta se brez zadržkov poljubljala pred drugimi slavnimi povabljenci, kot so Kanye West, Kim Kardashian in Leonardo DiCaprio. "Šlo je za zelo zasebno zabavo na jahti, zato nista bila zaskrbljena," poroča vir. West je gostom priredil manjši koncert, ki ga je sklenil z ljubezensko pesmijo svojemu novemu dekletu, Kim Kardashian.

Po poročanju Huffington Posta so Chrisa in Rihanno v teh dneh opazili tudi v Monaku, na večerji v dvoje.

Rihanna je sicer javnost razburila že, ko se je odločila, da z Brownom posname remiks njene pesmi Birthday Cake z zelo pomenljivim besedilom. "Nikdar nisem pomislila, da bi to lahko bila težava," je junija povedala za britansko izdajo revije Esquire. "Mislila sem, da bodo ljudje presenečeni, da sva končno posnela pesem skupaj, nisem pa pomislila, kako bi ljudje lahko to šteli za slabo stvar. V moji glavi je šlo le za glasbo. In nikdar nisem videla nič slabega v snemanju glasbe."

Tisti blizu pevke vidijo stvari malce drugače. "Imata neko čudno zasvojenost drug z drugim in ne moreta biti narazen," je povedal neimenovani vir za The Sun.