Rihanna tolaži Katy Perry. Foto: EPA
Rihanna tolaži Katy Perry. Foto: EPA
Katy Perry in Russell Brand
Par se ločuje po 19 mesecih zakona. Foto: EPA

Rihanna, ki je organizirala Perryjino dekliščino pred poroko, je po poročanju spletnih medijev ponudila ramo za jokanje. Ameriška pevka sicer trenutno preživlja začetek ločitvenega obdobja od Branda na Havajih, toda resno premišljuje, da bi poletela na Barbados. "Katy se zelo malo pogovarja ta hip. Toda poklicala je Rihanno, takoj ko je zvedela, da je Russell vložil papirje za ločitev," je dejal neimenovan vir za britanski The Sun.

Po njegovih besedah je bilo Perryjevo preveč sram, da bi poklicala svoje starše, ker so bili proti zakonu z Brandom že od samega začetka. Rihanna pa ji je ponudila podporo, kar ji je pomagalo, da se je umirila. "Ko je Rihanna izvedela novico, je predlagala, naj pride na Barbados k njej in njeni družini," je dejal vir.

Po drugi strani pa je Daily Mirror poročal, da sta Brand in Perryjeva ostala v stikih, Rihanna pa naj bi predlagala njun skupni pobeg v Mehiko.

Vsak na svojem otoku
In medtem ko je Perryjeva na Havajih, je Brand odšel v londonski hotel Savoy. Ko so ga novinarji vprašali, kako se počuti, jim je v sarkastičnem tonu odvrnil: "V redu. Vse je popolno." Kot pišejo mediji, želi komik z ločitvijo mastno zaslužiti. Zahteva kar polovično delitev njunega skupnega premoženja in še mastno vsoto denarja poleg. 36-letni komik in 27-letna pevka namreč nista podpisala predporočne pogodbe, ko sta se poročila oktobra 2009, tako da Brand po kalifornijskih zakonih lahko zahteva polovico njenega bogastva.

Razlog za ločitev je ...
Pojavljajo pa se tudi že prve domneve, zakaj sta se pevka, ki je zaslovela z uspešnico I Kissed A Girl and I Liked It, ter ozdravljeni nekdanji zasvojenec s seksom in z mamili, ločila. Razlog naj bi bili otroci. Brand si jih je želel, kar je priznal med drugim tudi v oddaji Ellen DeGeneres, medtem ko je Perryjeva na vročem stolu iste oddaje dejala, da si prav tako želi otroke, ni se pa videla v vlogi "hollywoodske gospodinje".