Rihanna je bolnišnici pomagala v spomin na svojo babico, ki je umrla za rakom. Foto: EPA
Rihanna je bolnišnici pomagala v spomin na svojo babico, ki je umrla za rakom. Foto: EPA

Medtem ko je 24-letna pevka počivala ob bazenu pred svojo počitniško vilo, se ji je neznanec približal le na nekaj metrov, preden so ga ujeli varnostniki. "Moški je bil le dobre tri metre stran od mesta, kjer je sedela Rihanna, preden so ga prijeli varnostniki. Ni bil videti nevaren, vendar je prišel preblizu," je povedala priča.

(Pre)velik pevkin oboževalec je do hiše prišel z zadnje strani, tako da je plaval v morju in se po zasebnem delu plaže sprehodil do vile. Na Karibsko otočje naj bi prišel prav zato, da se pevki približa, poroča The Sun. Moški je bil ob prijetju aretiran, vendar so ga še isti večer spustili na prostost brez kazni.

Rihanna je sicer na Barbadosu že nekaj dni. V tem času se je družila z domačini na mestnih ulicah, medtem ko je kupovala božična darila, in obiskala oddelek za onkologijo v bolnišnici Queen Elizabeth Hospital, ki mu je poklonila 1,75 milijona dolarjev vredno novo opremo. "To je moj način, da se zahvalim Barbadosu. Verjamem, da bo to imelo velik učinek. Vse je bilo storjeno zato, da bi rešili življenja ali jih vsaj podaljšali," je svoje dobrodelno dejanje opisala pevka.