Želi si velike družine, a še vedno čaka na tistega pravega moškega. Foto: Reuters
Želi si velike družine, a še vedno čaka na tistega pravega moškega. Foto: Reuters

"Rekel je, da sem zdaj najbolj zdrava in ali ne bi bilo čudovito, če se mi s tem nikoli več ne bi bilo treba ukvarjati," je razkrila na avstralski televiziji v jutranji oddaji Sunrise. Vedno si je želela velike družine in že od poznih najstniških let razmišlja o otrocih. Zaveda se, da je še vedno mlada, a hkrati verjame, da moramo izkoristiti tisto, kar nam je na voljo.

Po poročanju časopisa The Guardian se zdravniško osebje strinja, da je poseg najučinkovitejši, če se izvaja na mladih ženskah. "Prednost zamrznitve jajčec je, da plodnost vzameš v lastne roke. Največ se jih za to odloči pri 35 letih, kar pa je malenkost prepozno," pojasnjuje Helen O'Neill z londonske univerze.

Glasbenica priznava, da jo zaradi tako zgodnje zamrznitve mnogi vidijo kot hipohondra, a poudarja, da je zgolj želela biti prepričana, da bo dosegla kar največjo učinkovitost.

Ora se je v preteklosti sestajala s Calvinom Harrisom, potem ko sta se leta 2014 razšla, pa so jo povezovali tudi s Tyronom Woodom. Pravi, da je zdaj srečno samska, a si želi "varnega moškegega". "Nekoga, ki je samozavesten. Vseeno pa o tem za zdaj ne razmišljam preveč."

Dodala je, da si veliko njenih prijateljic okrog tridesetega leta starosti prizadeva zanositi, a imajo težave. "Precej noro je, ker so tako mlade. A dobro je, da se zavedaš svoje prihodnosti, zato sem se sama odločila za zamrznitev jajčec."