Pred zaroko sta bila par samo sedem mesecev. Foto: Reuters
Pred zaroko sta bila par samo sedem mesecev. Foto: Reuters

"Počutim se kot bi bil star 22, morda celo 14," je 30-letnik dejal za People. Na vprašanje, kako gre načrtovanje poroke, pa je zmedeno odgovoril: "Načrtovanje česa?"

Na začetku leta 2015 je namreč zasnubil pevko FKA Twigs, a sta se odločila, da bosta zaroko do nadaljnjega prekinila in se najprej osredotočila na izboljšanje njunega partnerskega odnosa.

Čeprav poroke še vedno ni na vidiku, pa si oba močno želita otrok. "V bistvu se s tem sploh nisem obremenjeval do približno dveh let nazaj, ko me je zadelo, da bi morda imel otroke. Začel sem se zavedati, da bi bil zdaj primeren čas za to."

Pattinson se je v zadnjem času sicer močno osredotočil na lastno linijo oblačil in film The Lost City of Z, Twigs pa na razvoj glasbene kariere.

Igralec je še vedno močno dejaven pri organizaciji GO Campaign, ki skrbi za omogočanje priložnosti otrokom v stiski. "Neverjetno je," je dejal o prostovoljstvu, s katerim je začel pred petimi leti. "Še vedno ne morem verjeti, da nam je v zelo kratkem času uspelo priti od organizacije dobrodelne akcije do dejanske gradnje šole v Kambodži."

"Takrat sem ostal brez besed, saj še nikoli nisem videl tako neposredne povezave med samo dobrodelno akcijo in dejansko izvedbo projekta."