Robin Thicke in April Love Geary sta par postala ravno, ko sta se glasbenik in Paula Patton ločevala. Foto: Reuters
Robin Thicke in April Love Geary sta par postala ravno, ko sta se glasbenik in Paula Patton ločevala. Foto: Reuters

Gearyjeva je namreč na Instagramu objavila fotografijo ultrazvoka, ki je nastal pred nekaj dnevi, ob tem pa zapisala: "Z Robinom z veseljem oznanjava, da bova dobila otroka! Rok poroda je 1. marec, na Alanov rojstni dan." Pri tem je mislila na Robinovega očeta, kanadskega igralca in televizijskega voditelja Alana Thicka, ki je nenadoma umrl decembra lani zaradi srčne kapi, kar je glasbenika močno prizadelo.

Že v sredo je manekenka objavila pomenljivo fotografijo z dopustovanja na Havajih, na kateri se oblečena v kopalke drži za komaj opazen nosečniški trebušček. Ameriški spletni tabloid TMZ ob tem poroča še, da par pričakuje deklico.

40-letni pevec in glasbeni producent že sicer ima sedemletnega sina Juliana iz zakona z igralko Paulo Patton, s katero sta se po ločitvi leta 2014 zapletla v bridek boj za skrbništvo, pred kratkim pa vendarle dosegla dogovor. Z 22-letno April Love sta se spoznala v prvi polovici leta 2014, torej v mesecih, ki so sledili pevčevemu razhodu s Pattonovo, prvič pa sta se v javnosti skupaj pojavila približno eno leto pozneje, maja 2015, na canskem filmskem festivalu, ko je bil Thicke že tudi uradno ločen.

Robin and I are very excited to share with you all that we're having a baby! The due date is March 1st, Alan's birthday!

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on Aug 17, 2017 at 2:08pm PDT