Ben Foster in Robin Wright za zdaj nista komentirala svoje domnevne romance. Foto: EPA
Ben Foster in Robin Wright za zdaj nista komentirala svoje domnevne romance. Foto: EPA
Robin Wright in Sean Penn
Sean Penn in Robin Wright Penn sta se spoznala leta 1989, poročila pa sta se leta 1996, pet let po rojstvu njunega prvega otroka. Foto: EPA

Ameriški Us Weekly je namreč objavil fotografijo svetlolase Robin, ki opravlja božične nakupe skupaj z novim domnevnim spremljevalcem Benom Fosterjem, zvezdnikom filmov 3:10 to Yuma, Contraband, The Messenger in drugih.

Neimenovani vir je za revijo izjavil, da sta se igralca po ulicah sprehajala z roko v roki in da sta očitno nov ljubezenski parček.

Domnevna zveza 46-letne Robin s 14 let mlajšim Benom je prvo igralkino znano razmerje po ločitvi od Seana Penna, s katerim sta bila poročena 14 let, v zakonu pa sta se jima rodila zdaj 19-letni sin Hopper in 21-letna hčerka Dylan.

Sean brez prave ljubezni
Robin Wright naj bi tako končno prebolela svojo veliko ljubezen, Seana Penna, ki v intervjuju za Esquire pred kratkim ni želel komentirati zakona z igralko. Izjavil je le, da je poroka ena sama prevara: "Vsi si želimo, da bili ljubljeni, ko gledam nazaj, pa vidim, da nikoli nisem imel prave ljubezni," je dejal Sean, ki so ga pred kratkim spet romantično povezovali z Madonno, svojo prvo ženo.

Viharen zakon in trije ločitveni zahtevki
Robin in Sean sta se spoznala na začetku 90. let. Nedolgo po tem, ko se je Sean ločil od Madonne, sta se leta 2010 po tretji vložitvi zahtevka za ločitev tudi uradno ločila. Zadnja leta je bil zakon med Seanom in Robin precej viharen, dokaz za to sta dve prošnji za ločitev: prvo sta igralca vložila leta 2007, drugo pa je vložil Sean aprila leta 2009, a sta že mesec dni pozneje preklicala zahtevo. "Idila" med zakoncema Penn ni trajala dolgo, saj je že avgusta 2009 prošnjo za ločitev vložila Robin. S tem je sporočila, da se ne bosta več pobotala.

Sean pa ni dolgo žaloval za izgubljeno ljubeznijo, saj je po ločitvi hitro začel letati s cveta na cvet - seznam njegovih mladih ljubic se je tako dodobra povečal: spogledoval se je s supermanekenkami Victoria's Secret, imel je kratko romanco z igralko Scarlett Johansson, nekaj časa je bil v zvezi tudi s Shannon Costello, osvojila ga je tudi manekenka Jessica White ... Vsem lepoticam pa je bilo skupno to, da so precej mlajše od igralca.

Zdaj je mlajšega izbrala tudi Robin Wright.