Poglejte, kdo bo jutri dopolnil dve leti, so sporočili iz Kensingtonske palače. Foto: Twitter Kensington palace
Poglejte, kdo bo jutri dopolnil dve leti, so sporočili iz Kensingtonske palače. Foto: Twitter Kensington palace

"Fotografija je ujela zelo vesel trenutek na zelo posebnem dnevu za vojvodinjo, vojvodo in njuno družino," so besede, s katerimi je predstavnica Kensingtonske palače pospremila objavo fotografije.

Dodala je, da William in Kate rade volje delita fotografijo ob praznovanju Georgeevega rojstnega dne. Fotografijo je priznani fotograf Mario Testino posnel po krstu princese Charlotte 5. julija v podeželski hiši Sandringham v kraju Norfolk. Prav tam naj bi jutri potekalo slavje za malega princa, ki bo 22. julija dopolnil dve leti.

Vojvoda in vojvodinja Cambriška svojega prvorojenca s polnim imenom George Alexander Louis Cambriški le redko pokažeta v javnosti, saj sta že pred Georgeevim rojstvom razmislila o strategiji do medijev in se odločila za "odmerjeno prikazovanje javnosti". Princa so tako do zdaj le nekajkrat postavili na ogled fotografom - malo po rojstvu, pri krstu, na poti po Novi Zelandiji in Avstraliji, ob rojstvu princese Charlotte ... Cambriški par si namreč želi, da bi imela George in Charlotte čim bolj normalno otroštvo.

Ob praznovanju rojstnega dneva si poglejte še nekaj fotografij slavljenca z britanskega dvora.