Pripravlja se velika poroka. Foto: Instagram
Pripravlja se velika poroka. Foto: Instagram

Nekdanji nogometaš, znan tudi kot neustavljivi ženskar, je bil poročen že trikrat, zanj pa je med dekleti še vedno precej zanimanja. Pred dvema letoma se je tako zanj ogrela tudi deset let mlajša Paula Morais.

Za roko jo je zaprosil v krogu prijateljev, na praznovanju njenega rojstnega dne, mladenka pa je od sreče zajokala. Razkošna poroka naj bi bila v mestu Buzios, povabljenih pa bo približno tisoč gostov.

Ronaldo je bil sicer poročen že trikrat - z brazilsko nogometašico Milene Domingues, s katero ima sina Ronalda, z manekenko Danielo Cicarelli in z inženirko Mario Beatriz Antony, s katero ime dve hčerki. Zadnjo zvezo je zaznamoval seksualni škandal s tremi prostitutkami, za katere se je izkazalo, da so transvestiti. Ronaldo takrat od njih ni zahteval storitev, pač pa jim je plačal za molk, vendar ne toliko, kot so zahtevali, in zgodbo so prodali medijem. Maria je po škandalu nogometnega zvezdnika zapustila, a le za kratek čas, dokončno pa sta se ločila leta 2012.

Športnik ima sicer še enega otroka iz kratkega razmerja z natakarico Michele Umezu. Sina najprej ni priznal za svojega, ko pa se je izkazalo, da je njegov, se je odločil za sterilizacijo. "Za ta korak sem se odločil, ker ne želim več sebi in svoji družini delati težav. Upam, da se zdaj ne bodo več oglašala dekleta, ki bodo trdila, da sem oče njihovih otrok," je takrat dejal Fenomeno.