Jemima Khan in Russell Brand sta uradno par. Foto: EPA
Jemima Khan in Russell Brand sta uradno par. Foto: EPA

38-letni igralec in leto starejša milijonarka sta se spoznala pred dvema letoma, ko je Khanova zvezdnika povabila k pisanju prispevka za revijo New Statesman, katere urednica je, in od takrat naprej sta bila dobra prijatelja. Zadnje čase so mediji namigovali, da je prijateljstvo preraslo v ljubezen, a uradne potrditve ni bilo. Zdaj pa sta se le opogumila in se objeta sprehodila po East Villageu v New Yorku, kjer trenutno oba živita.

Pred dnevi je Brand za britanski Guardian prvič med vrsticami potrdil, da je po odmevni ločitvi od pevke Katy Perry in številnih kratkotrajnih romancah, ki so jih sledile, znova v resni zvezi. "Načeloma nisem neobčutljiv za privlačnost ženskega spola, ampak trenutno me polno zaposluje piflarski, vrteči se derviš, zaradi katerega se ogibam vsem drugim," je hudomušno namignil, da je končno našel nekoga, ki je vreden zvestobe.

Brand je znan kot velik ženskar, pa trudi sam se brez zadrege pohvali, da je od 15. leta spal z več kot 1.000 ženskami. Nezvestoba je domnevno tudi razlog za ločitev od Perryjeve, od takrat pa so ga povezovali s številnimi zvezdnicami, med drugim tudi z nekdanjo "spajsico" Geri Halliwell.

Khanova pa je britanski javnosti znana kot nekdanja žena igralca kriketa in politika Imrana Khana ter nekdanja dolgoletna spremljevalka igralca Hugha Granta.