Sandra pravi, da jo materinstvo osrečuje. Foto: EPA
Sandra pravi, da jo materinstvo osrečuje. Foto: EPA

Po ločitvi od nekdanjega moža Jesseja Jamesa, ki jo je varal s številnimi ženskami, Sandra ni imela nobene resne zveze. Njeno največje veselje in ljubezen ji tako predstavlja njen sin Louis, ki ga je posvojila leta 2010.

"Trenutno je edini moški v mojem življenju moj sin in verjetno bo tako ostalo še nekaj časa," je za italijansko revijo IO Donna povedala 48-letna igralka in dodala: "V posteljo hodim oblečena v široko obleko z leopardjim vzorcem, ker ta mojega sina spravi v smeh. Seksi spodnje perilo je že nekaj časa zaprto v predalu."

Z oskarjem nagrajena zvezdnica pravi, da je po posvojitvi konkretno spremenila svoj način življenja in da je pred vsem najprej mama in šele nato bi bila lahko nekomu dekle, poroča US Weekly. "Vsak dan je moja edina skrb moj sin. Zjutraj vstanem, ga peljem v šolo in nato imama nekaj ur le zase. Takrat običajno perem perilo," je razložila igralka.

Bullock je bila z Jamesom v zvezi med letoma 2004 in 2010, nato pa je izvedela, da jo mož že več let vara. Novica o aferi z neko manekenko je naslovnice medijev napolnila le nekaj dni po tem, ko je Bullockova doživela vrhunec svoje kariere in bila z oskarjem nagrajena za glavno vlogo v filmu The Blind Side. Lastnik motoristične trgovine in izdelovalec motorjev je sicer pozneje v intervjuju dejal, da krivdo za razpad zakona s priljubljeno igralko pripisuje le sebi, in priznal, da je Sandro varal kar pet let, po pisanju medijev pa naj bi imel razmerje z vsaj štirimi ženskami.

Sandri so po ločitvi leta 2011 pripisovali romanco z igralcem Ryanom Reynoldsom, vendar sta zvezdnika trdila, da sta le prijatelja, Ryan pa je kmalu razkril svojo pravo izbranko Blake Lively, s katero se je tudi poročil. Zdaj pa naj bi se igralka navezala na svojega poročenega osebnega stražarja Petra Weireterja, vendar pa, kot trdi sama, zdaj (še) ni pravi čas za novo resno zvezo.