Richard je svoji Cathy nadel zaročni prstan. Foto: EPA
Richard je svoji Cathy nadel zaročni prstan. Foto: EPA

Lugner, ki je širši javnosti znan predvsem kot tisti, ki vsako leto na dunajski operni ples povabi katero izmed (lepih in razvpitih) zvezdnic, je aprila razkril, da je sveže zaljubljen. Zagledal se je v precej mlajšo svetlolasko, nemško Playboyevo zajčico Crazy Cathy.

Postavna mladenka je Richarda gotovo očarala že pred februarskim dunajskim plesom, saj je bila ena izmed njegovih povabljenk. Ložo v dvorani si je delila z bogatašem in resničnostno zvezdnico Kim Kardashian, ki je bila sicer Lugnerjeva posebna gostja znamenitega plesa. Bolj kot Kim - zanjo je Richard takrat dejal: "Na živce mi gre.", "Vesel sem, da je šla." - pa je avstrijskega mogotca navdušila Cathy, čeprav bi bila zaradi velike razlike v letih lahko njegova vnukinja.

Tega se očitno ne sramuje niti ona, saj na družbenih omrežjih redno objavlja fotografije, na katerih pozira s svojim bodočim možem. Cathy trdi, da priletnega gospoda ljubi in da z njim ni zaradi denarja. Pravi, da bo sama še naprej delala (sicer v Lugnerjevem podjetju) in ne želi nobenih ugodnosti.

Zaljubljenca si bosta večno zvestobo obljubila 13. septembra v dunajskem dvorcu Schönbrunn, zaroko pa sta v slovesnih oblačilih naznanila prav blizu nas, natančneje v Vrbi na Koroškem (Velden am Wörther See), ki danes velja za mondeno letovišče.