Johanssonova je povila deklico. Foto: EPA
Johanssonova je povila deklico. Foto: EPA
Alyssa Milano
Alyssa Milano je pri 41 letih drugič postala mama. Foto: EPA

Johanssonova je pozdravila svojo prvorojenko skupaj z zaročencem Romainom Dauriacom. "Mama in hčerka se počutita dobro," je dejala predstavnica za stike z javnostjo Johanssonove. Igralka je septembra lani naznanila, da sta zaročena, le dve leti in pol po tem, ko se je ločila od svojega prvega moža Ryana Reynoldsa.

Januarja je Scarlett povedala, da je z Romainom zelo srečna, saj je njen prijatelj, "biti zaročen pa je resnično razburljiv čas za uživanje v skupnih trenutkih". 29-letna igralka in 31-letni novinar sta se prvič skupaj v javnosti pojavila konec leta 2012. Septembra lani sta se zaročila. A je takrat dodala, da se ji nič ne mudi pred matičarja in da ne dela nikakršnih načrtov za poročno slavje.

Štorklja pa je obiskala tudi nekdanjo zvezdnico televizijske serije Začarane. Milano in njen mož David Bugliari sta na svetu pozdravila svojega drugega otroka. Deklico pa sta poimenovala Elizabella Dylan. "Mama in otrok sta prekrasno," je dejala predstavnika za stike z javnostjo Milanove. 41-letna igralka in njen mož imata skupaj že triletnega sina Mila.