Francoski predsednik Hollande in nekdanji guverner Kalifornije Schwarzenegger sta se med njegovim obiskom v Elizejski palači očitno dobro zabavala. Foto: EPA
Francoski predsednik Hollande in nekdanji guverner Kalifornije Schwarzenegger sta se med njegovim obiskom v Elizejski palači očitno dobro zabavala. Foto: EPA
Ponosni nosilec medalje viteške legije časti. Foto: EPA

Medtem ko je kolesaril po mestu luči, se ni mogel upreti skušnjavi, da ne bi ponagajal skupini tajskih turistov, ki so se ravno zbrali za "gasilsko" fotografijo pred omenjeno pariško znamenitostjo, piše BBC. "Vsiljivca" na kolesu s temnimi očali, v kratkih hlačah in jakni s kamuflažnim vzorcem seveda niso prepoznali, se jim je pa pozneje Arnie na Instagramu zahvalil, ker so mu "dovolili, da je vpadel na sliko".

Pozneje je član omenjene skupine turistov na tajskem omrežju Pantip zapisal, da so se s sopotniki ravno želeli široko nasmejati za posnetek, ko je nekdo "s kolesom zapeljal v kader". Dodal je, da se nikomur iz skupine ni sanjalo, kdo naj bi ta "kradljivec fotografije" bil. Šele ko je njihov vodnik začel vzklikati "Arnold!", so dojeli, da gre za hollywoodskega zvezdnika, a žal prepozno, saj je ta že odkolesaril stran v družbi telesnih stražarjev na kolesih in motorjih.

"Pojdite na kolo"
Poleg omenjenega posnetka je Schwarzenegger na omenjenem družbenem omrežju objavil še nekaj posnetkov s svoje pariške dogodivščine, med drugim si je ogledal zunanjost katedrale Notre Dame in veličastno stavbo Les Invalides, še poroča BBC. Zapisal je: "Krasna vožnja s kolesom po Parizu. Tega ne morem poudariti dovolj: da bi resnično odkrili mesto, pojdite na kolo."

69-letni igralec in nekdanji politik je mesto obiskal, ker mu je francoski predsednik Francois Hollande podelil veliko čast, ki mu je pripadla zaradi okoljevarstvenih prizadevanj: postal je vitez legije časti.