Predstavniki igralcev niso najbolj usklajeni - enkrat so dejali, da se Tom in Laura videvata zgolj na nekaterih dogodkih, spet drugič, da se sploh ne poznata. Foto: EPA
Predstavniki igralcev niso najbolj usklajeni - enkrat so dejali, da se Tom in Laura videvata zgolj na nekaterih dogodkih, spet drugič, da se sploh ne poznata. Foto: EPA

Neki znanec para je za časnik povedal, da se igralca, ki sta deklarirana scientologa, dobivata že od jeseni, da pa skušata romanco za zdaj še skriti. "Govorijo pa o tem vsi na snemanju njene serije," je še povedal vir.
Preponova, nekdanja zvezdnica serije Oh, ta sedemdeseta, trenutno snema drugo sezono zaporniške serije Orange is the New Black, v kateri igra karizmatično lezbijko, zaradi katere glavna junakinja pristane v zaporu.

Jesenska večerja
Govorice o novem hollywoodskem parčku so se pojavile že novembra, ko so Cruisa in Preponovo opazili na večerji v Los Angelesu, med katero sta delovala zelo naklonjena drug drugemu. "Očitno je, da je Tom zaljubljen, in po zmenku je deloval presrečen," je takrat poročala revija Grazia.

Takrat so pri viru, ki je blizu igralcema, govorice zanikali, češ da se videvata samo na nekaterih dogodkih, a da nista par. Tudi zdaj njuni predstavniki navedbe o romanci zanikajo.

Cruisa so po ločitvi od 35-letne Katie Holmes leta 2012 (povod naj bi bila prav Tomova pretirana zagretost nad scientologijo) med drugim povezovali z restavratorko iz New Yorka Cynthio Jorge.
Preponova je bila po drugi strani do leta 2007 v dolgoletni zvezi s Christopherjem Mastersonom, bratom njenega soigralca iz serije Oh, ta sedemdeseta Dannyja Mastersona, po razpadu zveze pa so jo povezovali z igralcem Scottom Michaelom Fosterjem.