Igralka je prek Instagrama pred dvema dnevoma sporočila, da že nestrpno pričakuje dojenčka. Foto: Reuters
Igralka je prek Instagrama pred dvema dnevoma sporočila, da že nestrpno pričakuje dojenčka. Foto: Reuters

7-letna Ever Gabo, prva hčerka igralke in režiserja, je postala ponosna sestrica male Dashiel Edon, ki je ob rojstvu tehtala 3.460 gramov.

Igralka rusko-srbskega rodu je že avgusta naznanila, da pričakuje naraščaj, zaradi nosečnosti pa so morali prekiniti snemanje zadnjega dela akcije Nevidno zlo, saj, kot je 39-letnica zapisala na družbenih omrežjih, pobijanje zombijev zahteva kar nekaj vratolomnih podvigov: "Želimo narediti kar se da dober film, in to bi bilo zelo težko v mojem stanju."

Že pred časom je manekenka razkrila tudi to, da ve, kakšen bo spol otroka. "Pravzaprav sem bila kar malo zaskrbljena, kako bi bilo, če bi dobila fantka. Spraševala sem se, kako dolgo bi zdržal v naši hiši, ker bi ga naša punčka ves čas lovila in spotikala," se je pošalila temnolaska.

Milla in Anderson sta se spoznala med snemanjem prvega filma Nevidno zlo leta 2002. Režiser in scenarist je igralko za roko zaprosil leta 2003, a se nista takoj poročila, pač pa sta zvezo za kratek čas prekinila. Leta 2007 se jima je rodila prva hčerka, poroka pa je sledila dve leti po tem. Jovovicheva je bila pred tem že dvakrat poročena - prvič že pri 16 letih z igralcem Shawnon Andrewsom (njena mati je po dveh mesecih zakon razveljavila), drugič pa s francoskim producentom in režiserjem Lucom Bessonom, zakon je trajal malo manj kot dve leti.