Igralca so lani zabodli. Foto: EPA
Igralca so lani zabodli. Foto: EPA

Britanskega igralca so londonski možje postave odpeljali na policijsko postajo zaradi prijave Georgine Sutcliffe, ki pravi, da ji njen nekdanji mož grozi po telefonu in prek sporočil sms. Policija ga je aretirala zaradi nadlegovanja, po plačilu varščine pa je že na prostosti.

53-letnega Seana je policiji prijavila njegova četrta žena, 34-letna Georgina, ki je prav tako igralka. Poročila sta se leta 2008, ločila pa sta se dve leti pozneje. Njun zakon je bil od vsega začetka zelo buren, leta 2009 naj bi Sean Georgino tudi fizično napadel.

Po četrti ločitvi se je Sean zaklel, da se nikoli več ne bo poročil, dejal pa je, da še vedno verjame v ljubezen: "Seveda, verjamem v ljubezen kljub štirim ločitvam, zakon pa odgovarja nekaterim ljudem, meni očitno ne."

Igralca zabodli, ker je branil dekle
Lani so igralca pred nekim londonskim pubom zabodli, odnesel pa jo je brez hujših poškodb. Sean je bil ranjen, ker je branil čast dekleta - šlo je za 23-letno Playboyevo zajčico April Summers, ki naj bi jo neki neznanec nespodobno ogovarjal -, s katerim je bil v pubu.