Melania priznava, da je materinstvo njena prva služba. Foto: EPA
Melania priznava, da je materinstvo njena prva služba. Foto: EPA

Slovenska lepotica, model, poslovna ženska in žena Donalda Trumpa je v nedavnem pogovoru za revijo Parenting razkrila, da je materinstvo njena prva "služba".

"To je najpomembnejša služba, ki jo imam. Svoje delo začnem, ko gre Barron v šolo. Ko je v šoli, izkoristim ta čas za svoje sestanke, skice in vse drugo. Skuham mu zajtrk, peljem ga v šolo in ga poberem, ko konča. Pripravim mu kosilo in preživim z njim popoldne," je opisala njun tesen odnos Melania.

Med drugim je v pogovoru za ABC News pred kratkim tudi razkrila, da mali Barron vsak večer po kopeli uporablja njeno vlažilno kremo, katere glavna sestavina je kaviar. Ta je sicer osrednja sestavina njene celotne lepotne linije izdelkov, katerih cena se giblje med 50 in 150 ameriškimi dolarji. Melania kaviar uvaža iz gojilnice na jugu Francije, kjer drstenje poteka v optimalnih pogojih, da se s tem ohranijo vsa hranljiva sredstva.

Slovenska lepotica, ki je svojega prvorojenca rodila leta 2006 - leto po poroki s poslovnim mogotcem -, priznava, da pušča Barronu precej svobode. "Ne vsiljujem mu svojih misli. Želim, da izoblikuje lastno osebnost. Mislim, da je pomembno otroku nuditi prostor, da dela svoje napake, saj se le tako uči," je še dejala v pogovoru za revijo Parenting.