Serena si nabira moči pri sosedih Hrvatih in se izogiba predstavnikom sedme sile. Foto: EPA
Serena si nabira moči pri sosedih Hrvatih in se izogiba predstavnikom sedme sile. Foto: EPA

Številka ena svetovnega tenisa je odletela na oddih v Poreč in Novigrad, kjer se pripravlja na prihajajoče Odprto prvenstvo ZDA. Z njo je tudi njen trener in ljubimec Patrick Mouratoglou, ki je stopil pred sedmo silo in pojasnil, kaj se dogaja z njegovo varovanko. "Serena prestaja zelo težko obdobje. Po Wimbledonu sva se dolgo pogovarjala in se vrnila na delo," je poudaril Francoz in dodal, da že trenira in se pripravlja na vrnitev še močnejša, kot je.

Lastnica 17 naslovov za grand slam, ki bo septembra dopolnila 33 let, je v Wimbledonu izpadla že v tretjem krogu. Po izpadu so začele krožiti govorice, da je zbolela za neznanim virusom. Spet drugi so začeli namigovati, da je noseča.

Mediji so se spraševali tudi o njeni zvezi z Mouratoglouvom. Govorilo se je celo o prekinitvi sodelovanja. "Nikoli nisem govoril o svojem zasebnem življenju in tudi zdaj ne bom. Nikoli ni bilo govora o prekinitvi sodelovanja. Serena preživlja težko obdobje, ampak nočem govoriti o podrobnostih," je še dejal francoski trener.