Seth je leta 2014 povezoval podelitev nagrad emmy. Foto: EPA
Seth je leta 2014 povezoval podelitev nagrad emmy. Foto: EPA

V oddaji se je Seth, ki je blestel tudi v oddaji Saturday Night Live, zahvalil vsem, ki so bili ob njem in ženi v trenutku, ko sta hitela v porodnišnico, tudi vratarju Uberja Tariqu. Malček je namreč prijokal na svet dva tedna prezgodaj.

V oddaji je voditelj razkril tudi, kako sta z Alexi poimenovala sinčka - imel bo dekliški priimek svoje matere. Kot je povedal, se je tako želel pokloniti ženi za vse, kar je storila. Ashe bo imel tudi dekliški priimek Sethove babice - Olsen.

Na pripombe, da lahko kdo pomisli, da je sina poimenoval po nekdanji igralki, danes oblikovalki Ashley Olsen, pa je odgovoril, da tega ne bo nihče pomislil, saj mu je bila vedno bolj všeč druga dvojčica Olsen, Mary-Kate.

Poroka leta 2013
42-letni komik in odvetnica sta se poročila septembra leta 2013 na otoku Martha's Vineyard na vzhodni ameriški obali, med svati pa so bili slavni obrazi, kot so Amy Poehler, Jason Sudeikis, Andy Samberg in Kristen Wiig.

Meyers le redko govori o svojem zasebnem življenju, je pa v preteklosti razkril anekdoto pred poroko: "Nikoli ne bom pozabil, kako zelo srečna je bila, ko se je vrnila iz garderobe v poročni obleki. Še nikoli ni bila tako srečna, niti takrat ne, ko sem jo zaprosil. Izkazalo se je, da ji je zaročni prstan pomenil veliko manj kot poročna obleka s podpisom Caroline Herrere."