Kmalu bodo trije. Foto: Twitter
Kmalu bodo trije. Foto: Twitter

Zvezdnika sta namreč za potrebe najnovejšega dobrodelnega sodelovanja z UNICEFOM predstavila svetu intimno fotografijo. Celotna zamisel projekta pa je, da pevka priredi t. i. baby shower, zabavo obdarovanja pred otrokovim rojstvom, kar na spletu. Par je svoje oboževalce prosil, naj namesto, da bi darila podarjali njunemu še nerojenemu otroku, naj jih raje podelijo pomoči potrebnim otrokom.

Vsi, ki si želijo sodelovati v dobrodelnem "baby showerju" Shakire in Gerarda, lahko to storijo na Unicefovi spletni strani.

"Želiva proslaviti prihod najinega prvega otroka z vsemi vami. Upava, da bova v njegovem imenu omogočila manj privilegiranim otrokom osnovne stvari skozi prejeta darila in donacije," sta v spletnem vabilu na virtualni "baby shower" napisala 35-letna Shakira, sicer Unicefova amasadorka, in deset let mlajši Gerard.

Zvezdnika, ki še vedno nista razkrila, kdaj bi morala Shakira roditi ne bosta še dolgo sama, saj se jima bo, sodeč po velikosti njenega trebuha na fotografiji, novi družinski član pridružil kmalu. Shakira na fotografiji ponosno razkazuje svoj nosečniški trebušček, ki se ga dotika tudi Gerard Pique, ki pozira zgoraj brez.