Ozzy in Sharon sta v zakonu že skoraj 34 let. Foto: Reuters
Ozzy in Sharon sta v zakonu že skoraj 34 let. Foto: Reuters

Ameriški mediji, med njimi je bil prvi E! News, poročajo, da je par dosegel sporazumno odločitev, da se 67-letni Ozzy izseli iz skupnega doma. Predstavnik družine Osbourne, ki ste jo lahko pobliže spoznali skozi resničnostni šov Osbournovi, je potrdil, da med parom ni vse v najlepšem redu. Ravno nasprotno: "Ozzy trenutno ne živi v skupnem domu."

Že pred leti so krožile govorice, da se Ozzy in Sharon ločujeta. Zakonca sta takrat res preživljala težko obdobje zaradi Ozzyjevega popivanja in jemanja mamil: "Naj vam pojasnim - s Sharon se ne ločujeva. Poskušam zgolj postati boljša oseba," je takrat povedal Ozzy in dodal: "Zadnje leto in pol sem popival in užival mamila. V tem času sem bil na nekem zelo temačnem kraju, bil sem navadna rit tudi do tistih, ki jih imam najraje - do moje družine."

Usodna prevara?
A tokrat ni bilo usodno Ozzyjevo popivanje in uživanje mamil, piše ameriški Us Weekly. Nekateri mediji, med njimi Yahoo News, pišejo, da je tokrat usoden Ozzyjev skok čez plot. Roker naj bi bil v zvezi s frizerko Michelle Pugh, ki skrbi za videz številnih slavnih osebnosti, kot je Jennifer Lopez.

Sharon se je soočila z Ozzyjem po tem, ko je našla dokaz prevare, na katero je sumila že nekaj časa. Zakonca sta že leta 2004 v pogovorni oddaji Howarda Sterna javno povedala, da njun zakon ni rožnat - Ozzy je namreč priznal, da jo je varal z več ženskami -, zato so številni prepričani, da je zdaj Sharon dokončno prekipelo.

67-letni Ozzy in štiri leta mlajša Sharon sta se spoznala prek njenega očeta Dona Ardena, ki je skrbel za Ozzyjevo skupino Black Sabbath. Par se je poročil julija 1982 na havajskem otoku Maui, imata pa tri otroke - 32-letno Aimee, 31-letno Kelly in 30-letnega Jacka.