Sheen bi se rad izognil tožbi. Foto: Reuters
Sheen bi se rad izognil tožbi. Foto: Reuters

Sheen se očitno kar ne more otresti težav, potem ko je svetu razkril, da ima virus HIV, se je zaradi preživnine spustil v spor z nekdanjima ženama Denise Richards in Brooke Mueller, zdaj pa ima težave tudi z nekdanjo zaročenko Rossijevo.

Nekdanja pornografska zvezdnica je namreč zaprosila za začasno prepoved približevanja, ki so ji jo tudi odobrili. Rossijeva je prepoved zahtevala, ko so na dan prišli posnetki telefonskega pogovora, v katerem Sheen neznani ženski razlaga: "Ta kup dreka je treba utišati in pokopati. Rade volje plačam 20.000 dolarjev."

20.000 dolarjev za umor
Vir blizu 27-letnice je za New York Daily News povedal: "Sheen je rekel, da bo nekomu plačal 20.000 dolarjev, da jo ubije. Nekaterim se njegove grožnje sicer ne zdijo nič posebnega, saj so pri Charlieju navajeni vsega. A doživeli smo O. J. Simpsona, zato so grožnje na policiji vzeli resno. Brett je popolnoma prestrašena."

Rossijeva in Sheen sta bila leta 2014 zaročena osem mesecev, nato pa je Rossijeva lani proti Sheenu vložila tožbo, kar je igralca očitno vrglo iz tira. Rossijeva mu očita fizično in psihično zlorabo, prav tako pa ga toži, ker ji igralec ni povedal, da je okužen z virusom HIV, vseeno pa se ni branil nezaščitenih spolnih odnosov.

Sheen Rossijevi noče izplačati niti dolarja, zato je že napovedal srdit boj, njegov odvetnik Marty Singer pa je potezo Sheenove nekdanje zaročenke označil za poceni pridobivanje pozornosti.