Severina se je znova znašla sredi medijske vojne. Foto: BoBo
Severina se je znova znašla sredi medijske vojne. Foto: BoBo
Severina
Pevka v vseh svojih pogovorih vedno poudari, da je najpomembnejša stvar v njenem življenju sin Aleksandar. Foto: BoBo

Še več, po besedah Popovićeve predstavnice za stike z javnostjo par naj ne bi bil več skupaj od junija 2011. Čeprav sta se domnevno pobotala pred nekaj meseci, sta ostala v stiku le zaradi svojih starševskih obveznosti, poročajo hrvaški mediji. Ker nista našla skupnega dogovora, kako si bosta delila skrbništvo nad sinom Aleksandrom, je Popović na zagrebškem sodišču vložil zahtevo po skupnem skrbništvu.

"Stik, ki sta ga obdržala po letu 2011, je bil izključno zaradi njunih starševskih obveznosti. Želela sta se dogovoriti glede enakopravnega sodelovanja pri vzgoji in izobraževanju svojega otroka, čeprav se je njuna intimna zveza končala," je zapisala njegova predstavnica za stike z javnostjo.

Pranje umazanega perila v javnosti
Potem ko je v javnost prišla Popovićeva plat zgodbe in naznanilo, da bo "zakonsko pravico in hkrati tudi človeško potrebo, da si želi biti oče svojemu sinu", iskal na sodišču, se je znova oglasil Severinin menedžer. "Milan je sina videl 19. in 20. julija v Dubrovniku. Aleksandar je vedno s Severino in Milan ga lahko vidi, kadar si ga želi," je še dejal za Večernji list Petrović.
A srbski podjetnik je že zanikal to izjavo prek svoje predstavnice za javnost. Med drugim je v petih točkah poudarjeno, da naj bi Popović otroka videl le, ko je to dovolila Severina in samo pod njenimi pogoji.

"To ne sodi ne v starševstvo ne v enakopravno vzgojo otroka, temveč v privolitev postavljenim pravilom, ki se postavljajo zaradi drugih interesov in ne interesov otroka, da odrašča v prisotnosti obeh staršev," je zapisano v novi izjavi za javnost.

Vojna se nadaljuje
Hkrati v njej "napadejo" tudi Petrovića, češ da ni kompetentna oseba, ki bi lahko dajal izjave glede odnosa Severine in Popovića. "Gospod Petrović ni bil prisoten niti na enem poskusu samostojnega dogovarjanja okoli skupnega starševstva," so še zapisali. Svojo pravico bo zdaj podjetnik iskal na sodišču.