Sage Stallone se je, tako kot oče, preizkušal v svetu filma. Foto: Reuters
Sage Stallone se je, tako kot oče, preizkušal v svetu filma. Foto: Reuters
Sage Stallone je s slavnim očetom prvič zaigral leta 1990 v petem delu Rockyja, leta 1996 pa si je s Sylvestrom delil platno tudi v filmu Daylight. Foto: Reuters

Truplo je odkrila Stallonova gospodinja in poklicala policijo. Kot poroča TMZ, ni videti, da bi šlo za nasilno smrt, je pa bilo okoli trupla veliko praznih stekleničk za tablete. Uradni vzrok smrti bo znan šele po obdukciji in toksikoloških testih.

"Sage je bil poln življenja, čudovita, ljubeča oseba," je za revijo People povedal Sageev odvetnik George Braunstein. "Nazadnje, ko sem govoril z njim pred nekaj dnevi, je dejal, da se bo v kratkem poročil, da ima veliko stvari v delu, in se je zdel zelo navdušen. Nobenega znaka ni dajal, da bi imel kakšne težave."
Tesna vez z očetom
"Sylvester Stallone je pobit in hudo prizadet zaradi smrti svojega sina," pa je za Us Weekly povedala v izjavi igralčeva predstavnica za tisk. "V tem času globoko sočustvuje s Sageevo materjo Sasho. Sage je bil zelo nadarjen in čudovit mladenič. Njegova izguba se bo čutila za vedno."

Oče in sin sta bila izjemno povezana in Stallone mlajši je celo šel po očetovih stopinjah v šovbiznisu, potem ko je svoj filmski prvenec doživel kot najstnik leta 1990 v očetovem filmu Rocky V, v katerem je igral sina Rockyja Balboe, Roberta.

Stallone mlajši se je preizkusil tudi kot režiser - njegov prvi režiserski poskus je bil film Vic leta 2006, ki so ga prikazali na filmskem festivalu v Palm Springsu.

Sage Stallone je Sylvestrov prvi otrok, ki se mu je rodil v zakonu s prvo ženo Sasho Czak. Njegov mlajši brat Seargeoh Stallone je bil že v otroštvu diagnosticiran z avtizmom. 66-letni Sylvester Stallone ima še tri hčerke, Sistine, Sophio in Scarlet, ki so se vse rodile v zakonu s tretjo ženo Jennifer Flavin.