Kaj se plete med zvezdnikoma? Foto: EPA
Kaj se plete med zvezdnikoma? Foto: EPA

Po poročanju ameriških medijev je hollywoodski lepotec Johnny Depp v zvezi s svojo 25 let mlajšo kolegico Ashley Olsen.

Prvi je novico o tem, da sta zvezdnika v skrivni zvezi, objavila revija In Touch Weekly, ki je zapisala, da je 48-letni igralec skoraj 24 ur preživel v stanovanju ene izmed dvojčic Olsen.

Čeprav Johnny Depp v javnosti še vedno zatrjuje, da je srečen s svojo dolgoletno partnerico Vanesso Paradis, s katero ima tudi dva otroka, In Touch piše, da ni tako.

Zvezdnik Piratov s Karibov, ki postaja resna grožnja Robertu Pattinsonu v kategoriji najbolj vročih vampirjev - Johnny namreč nastopa v vlogi vampirja v filmu Tima Burtona Dark Shadows (napovednik si lahko pogledate spodaj) -, naj bi namreč 27. februarja videli pri izhodu iz Ashleyjinega doma.

"Deloval je, kot da ni želel, da ga kdo vidi," je neimenovani vir izjavil za In Touch, dodal pa je: "V njenem stanovanju je bilo tiho, kot da sta bila samo onadva. Ni delovalo, kot da bi šlo le za prijateljski obisk." Kar koli se je že zgodilo, Johnny naj bi ob izhodu deloval izčrpano, piše In Touch.

Medtem ko In Touch namiguje, da Johnny skriva zvezo z Ashley, so pri tračarskemu blogu Celebitchy zapisali, da ne verjamejo v razvoj te zveze, saj naj bi se igralec med snemanjem filma Dark Shadows zaljubil v Evo Green, kar naj bi povzročilo razpad 14-letne zveze med Johnnyjem Deppom in Vanesso Paradis.