Igralka ima iz zakona z Ryanom Phillippom dva otroka. Foto: EPA
Igralka ima iz zakona z Ryanom Phillippom dva otroka. Foto: EPA

Po tednih ugibanj ameriških medijev, ali igralka pričakuje otroka ali pa se je nekoliko zredila, je le prišla potrditev, da Reese pričakuje svojega tretjega otroka.

Čeprav Reese in njen drugi mož Jim Toth - poročila sta se pred letom dni - še nista komentirala igralkine nosečnosti, so številni prijatelji para potrdili, da bo družina Witherspoon - Toth kmalu dobila novega družinskega člana.

"Oba sta navdušena, dolgo sta si prizadevala, da dobita otroka," je za People izjavil eden izmed "prijateljev", govorice pa so potrdile tudi fotografije paparacev, ki jih je objavil Us Weekly, na katerih je mogoče videti, da z oskarjem nagrajena igralka - zlati kipec je dobila leta 2006 za glavno vlogo v filmu Hoja po robu - pričakuje svojega tretjega otroka.

Mamica dveh otrok, 12-letne Ave in 8-letnega Deacona, ki ju je rodila v prvem zakonu z igralcem Ryanom Phillippom, je že večkrat izjavila, da si želi večje družine: "Rada bi imela še več otrok, otroka sta najboljši del mojega dneva," je izjavila Reesova januarja za britanski Closer.