Ginnifer Goodwin in Josh Dallas sta par dobro leto in pol, od oktobra pa tudi zaročena. Foto: EPA
Ginnifer Goodwin in Josh Dallas sta par dobro leto in pol, od oktobra pa tudi zaročena. Foto: EPA

35-letna Goodwinova in štiri leta mlajši Dallas sta se spoznala in zaljubila prav med snemanjem omenjene TV-serije, ki v osnovi temelji na znanih otroških pravljicah, a jih predstavlja na precej bolj odrasel način. Ona upodablja Sneguljčico, on pa njenega princa.

Že marca lani sta razkrila, da se je ljubezen iz zaigrane razvila v čisto pravo, sredi oktobra pa sta presenetila z novico, da sta zaročena, o čemer je najprej poročala revija People. Za tabloid sta tedaj dejala: "Navdušena sva, ker lahko oznaniva najino zaroko. Komaj čakava, da to proslaviva skupaj s prijatelji in družino ter najino drugo družino iz serije Once Upon a Time."

Zdaj pa sta oznanila še drugo veselo novico - kmalu se jima bo pridružil dojenček. Govorice, da je Goodwinova v veselem pričakovanju, so se sicer pojavile že pred tedni, ko so jo na snemanju opazili oblečeno v zanjo neznačilen širok plašč.

Želi si veliko otrok
Ne on ne ona sicer v preteklosti nista skrivala, da si želita družino. Goodwinova je pred kratkim v nekem pogovoru dejala, da resno razmišlja o otroku, saj ima "že 35 let". A čeprav se staranja ne boji, niti je ne skrbi, kaj se bo, ko bo starejša, zgodilo z njeno kariero, pa ji misel na to, da ima 35 let, ne da miru: "Gre za to, da si želim imeti veliko otrok - in preden bo to postalo fizično nemogoče." "Če bi se to zgodilo ta trenutek, bi bila presrečna," je še dodala.