Namesto daril sta prosila, da svatje denar namenijo dvema otroškima bolnišnicama. Foto: Instagram Sofie Vergara
Namesto daril sta prosila, da svatje denar namenijo dvema otroškima bolnišnicama. Foto: Instagram Sofie Vergara
Sofia Vergara, Joe Manganiello
Poročila sta se po slabem letu in pol zveze. Foto: Instagram Sofie Vergara

"Da" sta izrekla v razkošnem hotelu The Breakers Resort pred številnimi svati, med katerimi sta bila tudi Sofijina igralska kolega Reese Witherspoon in Channing Tatum. 43-leta ameriško-kolumbijska lepotica, ki je zaslovela z vlogo v televizijski seriji Sodobna družina, ki ji je prinesla tudi kar nekaj nagrad in jo uvrstila na 32. mesto najvplivnejših žensk na svetu po izboru revije Forbes, je sicer pred dnevi dejala, da se je med pripravami obnašala kot nemogoča nevesta. Vse je namreč želela imeti popolnoma pod nadzorom, vsaka podrobnost je bila premišljena.

Slavje na Floridi je trajalo ves konec tedna, saj se je praznovanje začelo z zabavo v bazenu in se nadaljevalo s slovesno večerjo dan pred obredom, med katero je Manganiello, zvezdnik serije True Blood, svoji dragi pod oknom zapel tudi zimzeleno uspešnico Sweet Child O'Mine.

Čudovita nevesta
Sofia, ki na vsaki prireditvi spada tudi med najlepše oblečene zvezdnice, je za poroko izbrala po meri izdelano belo obleko libanonskega kreatorja Zuhairja Murada, ki ni imela vlečke, v rokah pa je držala šopek orhidej. Poročni obred je potekal v španskem in angleškem jeziku, Sofia je na družnem omrežju Instangram nato objavila več fotografij.

Medeni tedni na Braču?
38-letni Manganiello je bil rojen v Pittsburghu, a njegova mama Suzana prihaja z Brača, zato hrvaški mediji pišejo, da mladoporočenca v kratkem pričakujejo na medenih tednih na tem otoku, česar pa nista potrdila. Joe je sicer Sofio zasnubil lani na silvestrovo med romantičnim oddihom na Havajih, ko sta bila v zvezi pol leta.

Boj za zamrznjene zarodke
Njuna ljubezen je vzcvetela julija leta 2014, kmalu po tem, ko se je kolumbijska zvezdnica razšla s floridskim poslovnežem Nickom Loebom, s katerim se je nato zapletla v sodno bitko za njuna zamrznjena zarodka. Sofia in ameriški poslovnež sta namreč v času, ko sta bila še par, načrtovala naraščaj, zato sta v ta namen dala zamrzniti oplojena jajčeca, ki pa so po njunem razhodu postala jabolko spora.

Loeb namreč toži Vergaro za zamrznjena zarodka, za katera si želi, da bi jih nadomestna mati donosila, češ da se že ustvarjenega življenja ne sme uničiti, on pa si kot dober bodoči oče (in zgleden kristjan) želi rešiti zarodka pred uničenjem. Igralka se s tem ne strinja.

Igralka ima danes že odraslega sina, 22-letnega Manola, ki se ji je rodil v zakonu z Joejem Gonzalezom, fantom še iz srednješolskih dni. Par se je poročil, ko jima je bilo 18 let, in ločil tri leta pozneje.